Üdvözöllek a blogon!

“Ha egy mondatban szeretném megfogalmazni, hogy mi a célom, az lenne, hogy szeretnék “szépen” élni. Itt még véletlenül sem arra gondolok, hogy szeretnék szép házban élni, meg szeretnék szép autót, meg ilyen anyagi dolgok. Szeretnék úgy élni, hogy a világot, az életet maximálisan megismerjem és átéljem és átérezzem. Hogy annyi élet legyen a mindennapjaimban, amennyit csak elbírni képes vagyok. Hogy fájjon, ha fájnia kell, hogy ha valami jó, az legyen kib***tt jó. Hogy legyen tele az életem színekkel, hangokkal, illatokkal, zenével, érintéssel, élményekkel. Hogy el tudjak veszni egy szép virágban, egy napfelkeltében, egy folyó sodrásában, egy madár röptében.
Mindezt úgy, hogy nemcsak magamra figyelek, hanem azokra is, akiket szeretek, akik körülöttem vannak. Az ő életükbe is szeretnék minél több szeretet vinni. Ha ez sikerült, akkor már boldog ember leszek. És szeretném ezt majd egyszer továbbörökíteni. Azokat a dolgokat, amiket megtanultam továbbadni a gyermekemnek, ha lesz ilyen. Megtanítani mindenre, amit én tudok, megmutatni neki mindent, amit csak lehet. Lehetőségeket, arra, hogyan találja meg a saját boldogságát.
Azt hiszem ez az életem célja és értelme, megtalálni a világban a szépséget, magamban a békét, másokban azt, hogy ugyanolyanok vagyunk mind, és ezt megmutatni annak, aki fogékony rá.
Aludj majd jól, holnap találkozunk.”

Ezt az önvallomást 2015-ben jegyeztem le, saját magamnak címezve egy nehéz időszak után. Azóta annyi változott, hogy megszületett a kisfiam, illetve 3 évvel idősebb és -remélem – bölcsebb lettem, bár az irányvonal ugyanez, még ha elég idealisztikusan hangzik is. Most 31 éves vagyok, anyuka, menyasszony, egyetemista, tanár. Egy rakás másik címkét aggathatnék még magamra, de nem biztos, hogy azokból jobban megismernél.

A blogot azért kezdtem el, mert hiszem, hogy rengeteg jó dolog van az életben, amiket érdemes megosztani, legyenek azok “színek, hangok, illatok, zene, érintés, élmények”, akár történetek. Az én életem boldogságmorzsái a kisfiam, a családom, a barátaim, a tánc, az olvasás, a folyamatos tanulás és fejlődni akarás, az olyan emberek, helyek, amik inspirálnak és többre, jobbra sarkallnak annál, amilyen ma vagyok. Ezekkel a témákkal kapcsolatos bejegyzéseket találhatsz itt a blogon, csipegetésre fel!

Lívi

Üdvözöllek a blogomon! Jó, hogy itt vagy!
Üdvözöllek a mORzSinka blogon! Jó, hogy itt vagy! Lívi

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s